Nederlands Engels Duits

Over onze produkten

BESTELWAGEN OMBOUW

Voor ieder merk en type gesloten bestelwagen hebben wij de juiste oplossing als het om koelvervoer gaat. Wij kiezen voor de optimale mix van isolatie en koelinstallatie, waarbij de maatvoering afgestemd wordt op een zo hoog mogelijk laadvolume. Zo zullen wij altijd rekening houden met een maximale belading van eurokratten van 60x40 cm en/of europallets. Voor de basisinrichting wordt uitgegaan van de methode waarbij het polyester met de hand in 3 lagen overlappend wordt gelegd. Hierdoor ontstaan volledig naadloze verbindingen. Het grote voordeel hiervan is dat de auto zich eenvoudig laat reinigen, hetgeen voor de HACCP-regelgeving een belangrijk punt is.

Bij elke inrichting wordt dan ook door ons een HACCP-certificaat verstrekt; desgewenst kan zelfs een ATP-certificaat geleverd worden. In eigen huis is een aantal jaren geleden de "Dolphin"-koeling ontwikkeld. Hierbij wordt de koelinstallatie gedeeltelijk in het dak van de auto ingebouwd en aan de bovenzijde voorzien van een platte gestroomlijnde kap. Dit concept is tegenwoordig toepasbaar voor zowel Konvekta- als ook Carrier of Thermo King transportkoeling.

 

CARROSSERIEBOUW

Wij leveren koel- en vriescarrosserieën in het kleine (tot 3500 GVW) tot het grote segment (m.u.v. trailerbouw). De opbouw hiervan kunnen wij voor u geheel in eigen beheer uitvoeren. Standaard worden de opbouwen geleverd met een roestvrij stalen achterframe, roestvrij stalen hang- en sluitwerk en worden deze in gelcoat geleverd of in autolak gespoten. Het gewicht speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol; ook op het gebied van B(E) rijbewijs zijn er inmiddels legio mogelijkheden.
Iedere carrosserie wordt door ons op maat gebouwd. U hoeft dus geen genoegen te nemen met een standaard oplossing. Mits technisch mogelijk en wettelijk toegestaan bouwen wij naar uw wens.

 

ZONNEPANELEN 

Het Sol(c)ar concept tenslotte is een volledig nieuwe kijk op transportkoeling. Hierover vind u elders op deze website uitvoerige informatie.


SCHADE

Carrosseriefabriek Harderwijk beschikt ook over een eigen  schadeafdeling die gespecialiseerd is in vrachtwagen- en bestelwagenschade. Uiteraard is dit inclusief eventuele reparaties aan de polyester in of opbouw